Un cuiner reconegut tanca el seu restaurant per sopar amb dos amics i els prepara un menú que els farà reviure moments del passat que preferirien oblidar.
En un restaurant d’alta cuina, tres amics de tota la vida es reuneixen per sopar. Oriol, el xef, ha preparat uns plats especials que pretenen remoure emocions i records enterrats. Eduard, pragmàtic i escèptic, i Mateu, un pare sotmès a pressions, s’endinsen en una vetllada que barreja humor, tensió i reflexió sobre la vulnerabilitat masculina. Entre converses quotidianes i revelacions inesperades, els menús esdevenen un viatge als racons més profunds de la seva amistat i d’ells mateixos.
Si es pot desconstruir una truita de patates, també et pots desconstruir a tu mateix?
Dramatúrgia: Jordi Casanovas
Direcció: Llàtzer García
Repartiment: Roger Coma, Joan Arqué i Òscar Muñoz
Ajudant de direcció: Maria Salarich
Direcció tècnica: Àngel Puertas
Espai i Vestuari: José Novoa
Producció: Velvet Events
Distribució: Magnètica Management
Preu:
Durada: 1 h 25 minuts
Organitza: Ajuntament de Roses